top of page

Laat je dag stralen!

Met deze sterren laat je het feest echt stralen. Zorg dat iedereen om de zelfde tijd de sterren aansteekt voor het mooiste foto moment van de dag. 

IMG_3713.JPG
Op zoek naar een spartelend, origineel en persoonlijk bedankje?
Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een kraamfeest of babyborrel, een jubileum, een eerste communie. Voor dit alle en meer speciale gelegenheden hebben wij deze mooie sterren !
Bij belangrijke gebeurtenissen horen tenslotte mooie presentjes en attenties. Deze giveaways zijn één voor één echte eyecatchers. Het leuke aan deze bedankjes is dat je deze helemaal eigen kunt maken. 

Welke lay-out zou jij willen?

Klassiek
Een mooi, klassiek of elegante lay-out is perfect voor jullie bruiloft ! Geef je gasten deze leuke sterren volledig in jullie 'huis' stijl van jullie onvergetelijke dag. Daarnaast is het leuk om jullie namen er op te zetten samen met de trouwdatum. 
Natuurlijk is het bij Colour gift mogelijk om alles nog te veranderen. Denk hierbij aan de kleuren en het letter type.
IMG_3711.JPG
IMG_3710.JPG
Naturel
Ga jij liever voor naturel? Dat is geen probleem wand immers is vaak, less is more.. Met deze naturel uitstraling doe jij zeker niet onder. Door de mooie teksten en jullie namen maak je net zo veel indruk als een ander. Bij Colour Gift is ook bij deze lay-out het weer mogelijk om alles volledig aan te passen naar jouw wensen.
Modern
Houden jullie van kleur? En mag het allemaal een beetje opvallen dan maken wij graag een moderne lay-out voor jullie. Zoals je bij deze lay-out ziet is het natuurlijk niet verplicht om jullie namen en datum op de lay-out te zetten. Alle mogelijkheden zijn er voor jullie perfecte dag.
IMG_3712.JPG

Bestel hier uw sparkels

Geen product

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Bij Colour Gift ben je aan het juiste aders. Wij geven onze klanten alle vrijheid, zo ben je niet gebonden aan standaard geschenken en lay-outs. Wij van Colour Gift proberen uw wensen ook echt uit te werken zodat u 100% tevreden bent met uw geschenk! Uiteraard helpen wij graag bij het ontwerp en krijgt u altijd gratis een digitale proefdruk zodat u zeker weet dat u tevreden bent. 

VOOR IEDEREEN EEN ANDERE GIFT

Originele bedankjes zijn er voor iedere gelegenheid. Al gaat het om een geboorte of om een huwelijk bij Colour Gift kunt u altijd terecht. Wij hebben een diverse aanbod zodat er voor iedereen een origineel geschenk of uitnodiging bij zit. Al onze producten kunt u in kleine aantallen bestellen zodat u nooit teveel heeft.

VAN KLEIN TOT GROOT

Naast dat Colour Gift er voor de consument is zijn wij er ook voor bedrijven. Denk hierbij aan originele relatie geschenken of leuke giveaways. Wij zijn er voor ieder bedrijf met zijn eigen wensen en ideeën zodat u uw relaties iets leuks en unieks kan geven wat ze bij blijven. 

bottom of page