top of page

Mint geschenken

Al je gasten weer fris en met een lekkere adem naar huis laten vertrekken? Geef een Mint geschenk.

Op zoek naar een fris en origineel bedankje dat je aan iedereen weg kan geven?
Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een kraamfeest of babyborrel, een jubileum, een eerste communie. Voor dit alle en meer speciale gelegenheden is het altijd fijn dat je gasten weer fis naar huis toe gaan. Bij alle mooie momenten in je leven hoort een bijzonder feest en dan is het wel zo leuk om al je gasten een bedankje mee te geven. Met een van onze Mint to be bedankjes ziet je altijd goed! 

Onze opfrisers

TicTac mint to be
Onze TicTac mint to be snoepjes zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Colour Gift maakt gratis voor u twéé ontwerpen zodat u kunt kiezen wat u wilt. Deze kleine maar leuke geschenkjes zijn te bestellen vanaf 10 stuks en kosten maar €1,99 per stuk
IMG_3703.JPG
KING mint to be
Onze King pepermunt snoepjes zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Colour Gift maakt gratis voor u twéé ontwerpen zodat u kunt kiezen wat u wilt. Deze kleine maar leuke geschenkjes zijn te bestellen vanaf 10 stuks en kosten maar €1,75 per stuk

Onze mintjes smaken naar meer

Al je gasten weer naar huis met een frisse adem ? Dat kan door een van onze mint geschenkjes weg te geven op je trouwerij, verjaardag of jubileum. 
Met deze kleine bedankjes geef je iets unieks weg !
Al onze mintjes zijn per10 stuks te bestellen dit zodat u ook voor kleine feestjes een bedankje kan uitdelen aan al uw vrienden, familie of collega's 

Bestel hier een van onze mint geschenken

Geen product

Geen product

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Bij Colour Gift ben je aan het juiste aders. Wij geven onze klanten alle vrijheid, zo ben je niet gebonden aan standaard geschenken en lay-outs. Wij van Colour Gift proberen uw wensen ook echt uit te werken zodat u 100% tevreden bent met uw geschenk! Uiteraard helpen wij graag bij het ontwerp en krijgt u altijd gratis een digitale proefdruk zodat u zeker weet dat u tevreden bent. 

VOOR IEDEREEN EEN ANDERE GIFT

Originele bedankjes zijn er voor iedere gelegenheid. Al gaat het om een geboorte of om een huwelijk bij Colour Gift kunt u altijd terecht. Wij hebben een diverse aanbod zodat er voor iedereen een origineel geschenk of uitnodiging bij zit. Al onze producten kunt u in kleine aantallen bestellen zodat u nooit teveel heeft.

VAN KLEIN TOT GROOT

Naast dat Colour Gift er voor de consument is zijn wij er ook voor bedrijven. Denk hierbij aan originele relatie geschenken of leuke giveaways. Wij zijn er voor ieder bedrijf met zijn eigen wensen en ideeën zodat u uw relaties iets leuks en unieks kan geven wat ze bij blijven. 

bottom of page