top of page

Snoep geschenk

Een zoet bedankje aan iemand geven? Geef dit doormiddel van een weckpotje met snoep en voorzien van een persoonlijke etiket.

Op zoek naar een zoet, origineel en persoonlijk bedankje?
Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een kraamfeest of babyborrel, een jubileum, een eerste communie. Voor dit alle en meer speciale gelegenheden hebben wij passende glazen weckpotjes om als zoet geschenk weg te geven.
Bij belangrijke gebeurtenissen horen tenslotte mooie presentjes en attenties. Deze giveaways zijn één voor één echte eyecatchers. Het leuke aan deze bedankjes is dat je deze helemaal eigen kunt maken. Kies 1 van onze glazen potjes en zet jullie eigen tekst en/of foto erop. 

Van groot naar klein

Weckpot 1 Liter
Deze leuke weckpot met 1 liter snoep krijgt een geheel persoonlijke tint doormiddel van je eigen etiket. Dit etiket is te voorzien van je eigen teksten en foto! Kies uit ons assortiment snoep en uw zoete geschenk is al bijna klaar. Deze weckpot gevuld met snoep is gemakkelijk te bestellen u heeft 1 snoeppot al voor €17,95. Ook bij dit pronkstuk is het mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren of het door ons te laten ontwerpen. 
Weckpot 0,5 Liter
Met deze snoeppot van 0,5 liter heeft u een echt origineel bedankje of cadeau om weg te geven. u heeft keuzen uit verschillende vullingen zodat u altijd iets lekkers weg geef. Deze weckpot is voorzien van uw persoonlijke etiket en heeft u al voor €12,95. Ook is het mogelijk om grotere aantallen te bestellen, hier maken wij graag een offerte voor. Of gewoon gemakkelijk besteld via onze site.
Mini snoep doosje
Naast de twéé toch wel grote snoep potten hebben we ook deze kleine verpakking in de familie. Dit kleine ballon doosje is 4x4cm als bodem maat en dus een perfect bedankje of geschenkje voor bij voorbeeld jullie trouwdag, verjaardag, communie of als traktatie voor op school. Ook voor deze mini snoep doosje hebben we verschillende soorten vullingen en zijn al vanaf 10 stuks te bestellen. Dit geschenkje kunt u ook weer personaliseren met uw eigen teksten.

Onze snoep soorten

Engelse drop

Winegums

Popcorn mais

Lovers Haribo

Wie is er nou niet gek op snoep? Wij van Colour gift zeker wel! 
Met een van onze zoete geschenkjes of cadeautjes zit je zeker goed. Met de 3 maten en 4 soorten snoep hebben we voor iedere gelegenheid wat wils. Ga je trouwen en wil je al je gasten een bedankje geven? geef dan bijvoorbeeld onze mini geschenk met popcorn mais. of wil je de aller liefste moeder bedanken dat ze er altijd voor je is ? Geef dat de 1 liter weckpot met de Haribo Lovers! Voor iedere gelegenheid hebben we het.

Bestel hier een van onze snoep geschenken

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page