top of page

Geboorte kaartjes

Bij Colour Gift kunt u gemakkelijk een geboorte kaartje bestellen. Wij leveren snel en kunnen alles naar wens invullen. Zo is het mogelijk om het ontwerp helemaal naar jullie wensen aan te passen. Maar denk hierbij ook aan andere soorten karton* of het gebruik van een foliedruk*

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Geboortekaartjes 

De aankondiging van jullie pasgeboren kindje wil je natuurlijk met iedereen delen en daar hoort natuurlijk een origineel kaartje bij. Wij kunnen voor u uw geboortekaartjes verzorgen. Met liefde maken we gratis het ontwerp voor uw kaartje zodat u 100% tevreden bent. Op onze site staan enkele voorbeelden al getoond maar wij kunnen alles aanpassen naar uw wensen. 

Bij colour gift betaald u altijd pas na goedkeuring van uw digitale drukproef, wel zo makkelijk. 

Ook krijgt u altijd een gratis digitale drukproef zodat u weet hoe uw kaartje er uit komt te zien. Wilt u een echte druk proef, natuurlijk is dat bij ons ook mogelijk. Dit is wel alleen op aanvraag en daar helpen we u graag bij. Bij Colour Gift gaan we voor 100% tevredenheid en zullen daarom altijd ons best voor u en uw kleine doen. Samen maken we jullie perfecte geboorte kaartje. 

Foliedruk

Bij Colour Gift is het mogelijk om uw kaartje te voorzien van een folie. Wij hebben veel kleuren op voorraad zoals, goud, zilver en roze goud. Met dit geef je jullie kaartje een mooi en luxe uitstraling en stuur jij een uniek kaartje! Wij helpen u graag veder.

*Folie druk prijzen zijn op aanvraag, dit is omdat iedere wens anders is. Mail naar info@geschenkjes.com en wij maken graag een offerte voor u.

Karton

Bij Colour Gift kunt u ook andere soorten karton gebruiken zodat jullie kaartje een andere uitstraling krijgt. Denk hierbij aan gekleurd karton of met een een andere dikte.

*Andere soorten karton zijn op aanvraag, dit omdat iedere wens anders is. Mail naar info@geschenkjes.com en wij maken graag een offerte voor u.

Enveloppen

Bij Colour Gift is het mogelijk om de enveloppen al vooruit te bestellen. Dit is handig zodat u al de aderessen kan schrijven en u na de geboorte daar niet meer naar om hoeft te kijken. 

bottom of page