In huis gemaakt

Altijd persoonlijk

Snelle levering

Trouwen ?

Wij van Colour Gift staan voor jullie klaar met leuke en inspirerende producten voor jullie trouwdag. Denk hierbij aan jullie uitnodigen, save the date kaartjes en niet te vergeten de bedankjes. Naast al onze producten op de site in het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen ideeën en wensen te realiseren. Colour Gift denk graag met u mee en staan ook voor u klaar om jullie te helpen bij de perfecte dag. 

Onze nieuwe aanwinst

Chocolade lolly hart met foto

€ 2,99Prijs

Op maat gemaakte kaarten

Nodig al jullie gasten uit voor jullie mooiste dag! Dit doe je natuurlijk door middel van een kaartje. Bij ColourGift maken we alle kaarten op maat. Dit omdat niemand het zelfde is en wij jullie het beste wille bieden. Ook is het leuk om een Save the date kaart te sturen naar al je gasten zodat ze zeker kunnen komen.Wij helpen u graag!

Bedank al jullie gasten voor hun komst

Nodig iedereen uit!

Kondig jullie trouwdag aan met een foto puzzel. Colour Gift heeft diverse designs maar maakt ook graag een ontwerp op maat voor u. Dit doen we zodat jullie trouwkaart perfect past bij jullie trouwdag.

Wij van Colour Gift hebben veel voorbeelden al klaar. Uiteraard is niemand gelijk en maken we graag een paar ontwerpen voor u. Omschrijf wat u graag zou willen op uw puzzel trouwkaart en wij maken een paar ontwerpen voor u. Ook kunt u een voorbeelden opzoeken door middel van Pinterest of andere sites. Ook mag u zelf een ontwerp aanleveren. Door dit alles zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wedding puzzel

Schenk jullie eigen wijn

Maak er een onvergetelijke dag van!

BRUILOFT.

Bij Colour Gift vind je de unieke trouwkaart voor jullie speciale dag. Bij ons krijg je altijd een ontwerp op maat zodat deze trouwkaart altijd bij je past. Zo kan je een klassieke trouwkaart maken maar ook een moderne trouwkaart. Ook kan je een foto van jullie toevoegen zodat je kaart nog persoonlijker word. Wij van Colour Gift luisteren graag naar jullie wensen!

 

TROUWKAARTEN ZELF MAKEN

Ook kan je gemakkelijk je trouwkaart zelf ontwerpen. U krijgt van ons een leeg sjaboon zodat u zelf alles kan indelen. Als u toch hulp nodig heeft helpen we natuurlijk graag.

SAVE THE DATE KAART

Nadat je bent verloofd starten de voorbereidingen voor de bruiloft. Om al je vrienden en familie te laten weten wanneer jullie gaan trouwen worden trouwkaarten verstuurd. Een jaar tot 4 maanden voor de bruiloft kunnen jij en je geliefde een save the date kaartje sturen Zo kunnen de mensen die je het liefst op deze mooi dag er bij wilt hebben alvast de datum reserveren.

TROUWUITNODIGINGEN VERSTUREN

Een uitnodiging voor de bruiloft wordt 6 tot 8 weken voor de trouwdag verstuurd.

HUWELIJKS BEDNAKJES

Het is een traditie geworden om al je gasten van je bruiloft een leuk en persoonlijk bedankje mee te geven, Dit kan in veel verschillende vormen. Een bedankje geeft een herinnering aan jullie bijzondere dag. Colour Gift heeft diverse huwelijksbedankjes die gemakelijk te bestellen zijn. Ook zijn al onze bedankjes te personaliseren en helemaal naar wens in te vullen qua kleur en teksten. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos geworden. 

SHOP:

OPENING HOURS:

ma - vr : 08:00 tot 17:00 uur

ADRESS:

Colour Gift

Industrieweg 24 / 26

4131NK Vianen 

Tel: 0347-37 31 84

info@geschenkjes.com

GET IT FRESH:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon