Vier ieder jaar !

Een verjaardag moet gevierd worden, of het nou je 1ste verjaardag is of je 99ste. Wij van Colour Gift geloven dat je bij ieder jaar even stil mag staan en dat je dit met alle belangrijke mensen om je heen mag vieren. Je verjaardag kan je groot of klein vieren maar hoe je het ook viert, maak er een onvergetelijke dag van! Bedank iedereen met een leuk geschenk van Colour Gift.

Voor de jarige.

Als er iemand in je omgeving jarig is wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Ook wil je het lieft een origineel cadeau en uiteraard ook wat de jarige lekker vind. Wat kan je dan iemand beter geven dan snoep !

Deze leuke weckpot van een inhoud van 1L is een lekker en persoonlijk cadeau om iemand te geven. Dit etiket is volledig naar wens in te vullen zodat dit zoete en leuke cadeau nog persoonlijker is. 

Nodig iedereen uit

Met deze originele puzzel uitnodiging weet je eigenlijk wel zeker dat iedereen naar jou verjaardag toe komt. Laat iedereen met deze originele puzzel kaart wanneer jou feest is zodat al je vrienden, familie en kennissen weten wanneer het feest is! 

SHOP:

OPENING HOURS:

ma - vr : 08:00 tot 17:00 uur

ADRESS:

Colour Gift

Industrieweg 24 / 26

4131NK Vianen 

Tel: 0347-37 31 84

info@geschenkjes.com

GET IT FRESH:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon