top of page

Bekijk hier onze blog's

Aanleveren van bestanden

Wil jij zelf je bestanden aanleveren voor jullie geweldige trouwdag of feestje? Bij Colour Gift is dit geen enkel probleem. Natuurlijk willen we dat jullie producten van hoge kwaliteit zijn en daarom zullen we altijd uw aangeleverde bestanden controleren. Maar vooraf weten hoe u het beste uw bestanden kan aanleveren is net zo makkelijk.


Drukwerk bestanden (kleur):

Voor het aanleveren van drukwerk bestanden, denk hierbij aan jullie trouwkaarten of save the date puzzels. Zorg dat uw bestanden in CMYK zijn opgemaakt, dit zorgt er voor dat de kleuren niet gaan afwijken. Indien u uw bestanden in RGB zijn opgemaakt kan het zijn dat de kleuren anders op uw drukwerk er uit gaan zien dan gewenst. RGB is namelijk bedoeld voor web (computers en telefoons) Deze RGB kleuren zijn gebaseerd op licht waarbij de ondergrond zwart is, net zo als je scherm.

CMYK is gebaseerd op inkt en met een witte achtergrond.

Foto's aanleveren:

Wilt u een foto op jullie geboortekaartje of snoepgeschenk? Dit maakt jullie kaartje en/of geschenk super persoonlijk. Als u een foto gaat aanleveren is het belangrijk dat de foto in hoge resolutie word aangeleverd zodat deze mooi scherp op jullie product komt. Wij van colour Gift zullen dit altijd controleren en als de foto van midere kwaliteit is zullen we u dat altijd melden.Aanleveren document:

Lever uw bestanden altijd aan in PDF zodat bij uw drukwerk bestanden geen kwaliteit verloren gaat. Ook is het belangrijk dat uw teksten en vormen uit vectoren opgemaakt zijn en geen pixels. Met pixels heeft u namelijk de kans dat uw bestanden niet van hoge kwaliteit zijn.

Vectoren zijn altijd scherp hoe ver u ze ook inzoomt. Uiteraard zullen we dit bij Colour Gift ook altijd voor u controleren.Heeft u meer vragen over het aanleveren van uw bestanden ?

neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag veder.


info@geschenkjes.com

0347-373184

06-12724888 / u mag ook altijd een WhatsApp sturen.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page